top of page

THE FACES BEHIND THE MAGIC.

Als oprichter van Junglehouse en grafisch ontwerper wordt Eline Besselink gezien als een tuinier die zorgvuldig zaadjes plant en laat groeien tot bloeiende creaties. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen en ontwerpmethoden om de beste resultaten te behalen voor de klanten. Met een scherp oog voor detail en een passie voor design, is ze vastberaden om de visie van de klanten tot leven te brengen en hen te voorzien van verfrissende en creatieve ontwerpen. Eline helpt je graag om je merk te laten groeien en bloeien als een weelderige jungle.

Als ruimtelijk vormgever is Paul als een jungle-gids die jouw merk meeneemt op een onvergetelijke reis. Hij weet precies welke paden te bewandelen om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen en elke uitdaging aan te gaan alsof het een nieuw avontuur is. Met zijn scherp oog voor detail en zijn passie voor vormgeving, creëert hij de meest indrukwekkende ontwerpen die jouw merk laten schitteren als een waar juweel. Dus waar wacht je nog op? Laat Paul je meenemen op een jungle-expeditie en zie jouw merk groeien als nooit tevoren!

Vera Gerritsen, KVK

“Wij zochten een vormgever voor ons magazine, wij vonden Junglehouse die meer bleek dan dat. Zij hielpen ons bij de conceptontwikkeling en kwamen met vragen die wij ons zelf nog niet gesteld hadden. Niet alleen zijn wij met het resultaat heel tevreden, ook de samenwerking was bijzonder goed.”

OPPORTUNITIES DON'T HAPPEN.
YOU CREATE THEM. WE DESIGN THEM.

bottom of page