top of page
pexels-brett-sayles-2850290.jpg

GRAFISCH ONTWERP

THINK OUT OF THE BOX.

Wil je een grafisch ontwerp wat aansluit op je huisstijl?

Een beurs of event waar je promotionele en professionele designs voor nodig hebt?

Heb je een ijzersterk middel nodig om je identiteit te versterken?

Wil je een magazine/flyer/brochure laten opmaken en drukken?

Communicatie en creatie gaan bij ons hand in hand. De eerste indruk is de belangrijkste. Wij vertalen jouw boodschap naar tekst, beeld en vormgeving die prikkelt, informeert, verleidt en overtuigt. Van logo en huisstijl tot magazine, van pay-off tot promotietekst en van on- tot offline uiting. Consistentie staat voorop, zodat alle uitingen jouw herkenbaarheid en zichtbaarheid versterken. Of het nu gaat om het schrijven of redigeren van lange en korte teksten, illustraties, het ontwikkelen van een visuele identiteit, het maken van tijdschriften, het ontwerpen van flyers, posters, magazines of het realiseren van je website of digitale nieuwsbrief, wij geven vorm aan al je communicatie.

FIRST CONCEPT, THEN DESIGN.

LET'S TALK.

FASE 1

In deze fase staat het in kaart brengen van de opdracht centraal. Wie is de opdrachtgever, wat is de gewenste uitstraling? Wij proberen er zo goed mogelijk achter te komen wat je wensen zijn. Het liefst in een persoonlijk gesprek, maar telefonisch of online kan uiteraard ook.

CONCEPTEN.

FASE 2

Wanneer de offerte akkoord is, gaan we aan de slag met ontwerpen van meerdere concepten. Het start met de imagobepaling, waarmee we de kernwaarden van jou als ondernemer en je onderneming duidelijk krijgen. Daarna worden de concepten digitaal uitgewerkt.

FASE 3

REALISATIE.

Per mail ontvang je de concepten en is er een moment voor feedback en de keuze van het definitieve concept. Wanneer het definitieve concept is goedgekeurd wordt dit concept gereed gemaakt voor bijvoorbeeld drukwerk of een website kan nu worden opgebouwd op het domein van de opdrachtgever.

OPLEVEREN.

FASE 4

Wanneer het definitieve ontwerp akkoord is, ontvang je de factuur voor de geleverde diensten en/of producten. Als de factuur is voldaan ontvang je een map met alle bestanden gereed gemaakt voor diverse toepassingen. Wanneer je later vragen hebt over je product dan staan wij altijd voor je klaar.

WAT JE KRIJGT.

Ontwerp voor de wereld om ons heen, online en offline. Jouw boodschap wordt overgebracht in een klare visuele taal, eigentijds en kenmerkend waar jij voor staat.

ALTIJD MEERDERE CONCEPTEN.

Wij bieden je altijd keuze tussen 3 tot 5 top designs, zo krijg je altijd genoeg mogelijkheden. Ook is altijd ruimte voor inspraak.

DRUKKLAAR

OPGELEVERD.

Wij zorgen altijd voor consistent mooie drukwerken. Of je nou een eigen drukker hebt of het meteen door ons wilt laten drukken!

ADVIES VAN

EEN EXPERT.

Een expert intern met jarenlange ervaring die meekijkt en gevraagd en ongevraagd adviezen geeft op strategisch en creatief gebied.

OPPORTUNITIES DON'T HAPPEN.
YOU CREATE THEM. WE DESIGN THEM.

bottom of page