top of page

WHY WIX IS THE WINNING CHOICE.

Als het gaat om het bouwen van een website, heb je waarschijnlijk gehoord van zowel WordPress als Wix. Wij geloven dat Wix de betere keuze is voor kleinere (!) websites of webshops, en hier is waarom:

ALGEMENE KOSTEN.

Wix is goedkoper dan WordPress. Met Wix betaal je alleen voor de functies die je nodig hebt en er zijn geen verborgen kosten. Bij WordPress zijn er vaak extra kosten voor thema's, plug-ins en hosting, wat het uiteindelijk duurder maakt.

EIGEN BEHEER.

Met Wix kun je eenvoudig slepen en neerzetten om je website te maken en aan te passen, zelfs als je geen technische kennis hebt. Je kan zeer gemakkelijk zelf teksten aanpassen en afbeeldingen veranderen. 

ONDERSTEUNING.

Wix biedt een uitstekende klantenservice en ondersteuning, met een online helpcentrum en 24/7 ondersteuning. WordPress biedt ook ondersteuning, maar dit hangt vaak af van de community of externe ontwikkelaars.

AL VANAF € 1000,-

Wij ontwerpen een professionele Wix-website van vijf pagina's al vanaf € 1000. Ons ervaren team zorgt voor een website die bij jouw bedrijf past en jouw doelgroep aanspreekt. Van een eenvoudige website tot een complexe webshop.

BEVEILIGING.

Wix zorgt voor alle beveiligings- en software-updates voor je website, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het bijhouden van de technologie. Bij WordPress ben je zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de beveiligings- en software-updates.

MOBIEL ÉN SEO-VRIENDELIJK.

Met Wix heb je een gebruiksvriendelijk en veelzijdig platform om je website te maken. Het is ontworpen met mobielvriendelijkheid in gedachten, en heeft ingebouwde SEO-functies om hoger te scoren in zoekmachines en meer verkeer naar je site te krijgen.

OPPORTUNITIES DON'T HAPPEN.
YOU CREATE THEM. WE DESIGN THEM.

bottom of page