top of page
pexels-aleksandar-pasaric-2872767.jpg

BRANDING

BREAKAWAY FROM THE PACK.

Wil je een huisstijl die aansluit bij je visie, ideeën en branche?

Kan je wel wat persoonlijke hulp en expertise gebruiken bij het opzetten van jouw (nieuwe) merk?

Heeft je bestaande bedrijf een rebranding en/of opfrisser nodig?

Wij maken niet wat jij graag zou willen, maar wat je echt nodig hebt om de top te kunnen bereiken. Ontdekken, waarnemen, ervaren. En weer opnieuw. Want alleen door eerst de essentie van jouw merk bloot te leggen, kunnen we de juiste doelgroep raken, een passende route naar boven uitstippelen en betekenisvolle kleuren, beelden en communicatie ontwikkelen. Zullen we samen op zoek gaan naar welke vormgeving echt passend is bij jouw bedrijf?

WAT WE DOEN.

Bij Junglehouse staan we klaar om je op weg te helpen. We ontwerpen een authentieke professionele huisstijl die perfect past bij je onderneming. Branding waar je van opkijkt; dat is de sleutel tot succes. Een huisstijl zorgt ervoor dat alle visuele uitingen van een bedrijf altijd dezelfde associatie hebben. Maar we zijn vooral jouw betrokken creatieve partner om samen het avontuur aan te gaan en samen grenzen te verleggen. Start samen met ons jouw expeditie en profiteer van onze expertise, kennis en ervaring.  

WERKWIJZE.

CONCEPT. Bedenken van een nieuw product of dienst of een bestaand product of dienst nieuw leven inblazen.

ONTWERP. Ontwerpen van een unieke en herkenbare identiteit die aansluit bij jouw doelgroep. Onze ontwerpen kenmerken zich door een moderne, professionele en opvallende uitstraling.

UITVOERING. Wij zijn de bewakers van jouw identiteit en zorgen ervoor dat deze voor al je online & offline communicatie uitingen dezelfde uitstraling heeft.

WAT JE KRIJGT.

Wij bouwen aan identiteiten die zich onderscheiden van de rest. Concreet, helder en met een unieke tone of voice. Brand identity is het herkenningspunt voor jouw publiek.

MODERN

BRAND BOOK.

Wij zorgen ervoor dat alle regels en richtlijnen van je nieuwe huisstijl voor iedereen op één plek te vinden zijn.

AUTHENTIEKE

UITSTRALING.

Wij versterken de herkenbaarheid ván en het vertrouwen ín jouw merk. Wij helpen mensen kiezen en vertrouwen. Voor en in jou.

ADVIES VAN

EEN EXPERT.

Een expert intern met jarenlange ervaring die meekijkt en gevraagd en ongevraagd adviezen geeft op strategisch en creatief gebied.

OPPORTUNITIES DON'T HAPPEN.
YOU CREATE THEM. WE DESIGN THEM.

bottom of page