top of page
pexels-fidan-nazim-qizi-14745767.jpg

WEBDESIGN

UNLEASH YOUR BRAND ONLINE.

Ben je op zoek naar een manier om je merk online te presenteren en te laten groeien?

Wil je een website die ook effectief is in het aantrekken van klanten?

Heb je een mobielvriendelijke website nodig die er op elk apparaat fantastisch uitziet?

Wil je een website die je gemakkelijk kunt beheren en updaten zonder technische kennis?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die jouw bedrijf tot leven brengen. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij geloven dat de eerste indruk de belangrijkste is, dus we werken nauw met je samen om een webdesign te creëren dat past bij jouw huisstijl en jouw boodschap overbrengt op je klanten. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complexe webshop, wij geven vorm aan jouw online aanwezigheid en zorgen voor een professionele uitstraling.

VOOR ELK DOEL.

Of je nu een e-commerce website nodig hebt, een portfolio website of een informatieve website, wij zijn er om jou te helpen. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en ontwikkelen een website die perfect past bij jouw doelen. Onze websites zijn volledig responsief en zijn daarom toegankelijk op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons. Wij werken met Wordpress of WIX.

WERKWIJZE.

Bij ons staat de klant centraal. We beginnen met een uitgebreide inventarisatie van jouw wensen en eisen. Vervolgens maken we een conceptontwerp, waarbij we samen met jou kijken naar de juiste uitstraling en functionaliteit van de website. Pas als jij tevreden bent, gaan we over tot de ontwikkeling van de website. Tijdens het gehele proces blijven we in nauw contact met jou om ervoor te zorgen dat de website volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

CRAFTING A DIGITAL PRESENCE.

PLAN.

FASE 1

Eerst definiëren we het doel van de website, bepalen we de doelgroep en hun behoeften, onderzoeken we de concurrentie en bepalen we de belangrijkste functies en kenmerken van de website. We overwegen alle aspecten, inclusief inhoud, functionaliteit, navigatie en ontwerp.

ONTWERP.

FASE 2

Nu beginnen we met het ontwerpen van de website. Door middel van wireframes, prototypes en ontwerpen om de structuur, lay-out en inhoud van de website te bepalen. Hiervoor gebruiken we tools zoals Sketch, Figma, Adobe XD of Illustrator om dit proces te vergemakkelijken.

FASE 3

TESTFASE.

We bouwen de website op basis van de ontwerpen in Wordpress of in WIX en testen het op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat het op alle platformen goed werkt. Ook testen we altijd de snelheid en beveiliging van de website.

LANCERING.

FASE 4

Wij zorgen ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dat alle links en functies werken zoals verwacht. Na de lancering moet je de website regelmatig onderhouden en bijwerken om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft en blijft voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

OPPORTUNITIES DON'T HAPPEN.
YOU CREATE THEM. WE DESIGN THEM.

bottom of page