top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

VOLKSKRANT | MAGAZINE

Soort project

Magazine

Als team van fotografen en ontwerpers hadden we de geweldige opdracht om voor de Volkskrant Magazine naar Berlijn te reizen en de foto's te schieten voor een artikel. Het was een fantastische ervaring om de stad te verkennen en de interessante plekken te ontdekken die we later zouden vastleggen met onze camera's. Een van de hoogtepunten van de shoot was het fotograferen van een prachtig pand dat bespoten was met graffiti, wat uiteindelijk zelfs de voorkant van het magazine zou worden. We zijn trots op het eindresultaat en dankbaar voor de kans om zo'n bijzondere opdracht uit te voeren.
Het werken met de redactie van de Volkskrant Magazine was een geweldige ervaring en we hebben nauw samengewerkt om de visie van het artikel tot leven te brengen. Naast de esthetiek van de foto's was het belangrijk om de juiste sfeer en emotie over te brengen om de lezers te boeien en de juiste impact te maken.

Voor dit project heb ik gekozen om te werken met mijn vertrouwde camera-apparatuur en post-productietools om de foto's te bewerken en de gewenste effecten te creëren. Het resultaat was een reeks prachtige en unieke foto's die de lezers een kijkje gaven in de levendige en boeiende straten van Berlijn.

Het was een eer om te worden gekozen voor deze opdracht en ik ben trots op het werk dat we hebben geleverd. Ik hoop dat de lezers van de Volkskrant Magazine hebben genoten van de foto's en dat ze hen hebben geïnspireerd om Berlijn zelf te ontdekken.

bottom of page