top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

THE DUTCH PUG SISTERS | WEBSITE

Soort project

WIX Website

Datum

april 2023

Als grafisch ontwerper hebben we onlangs de website voor The Dutch Pug Sisters mogen ontwerpen en ontwikkelen. De eigenaar wilde graag meer controle hebben over de inhoud van de website, inclusief het aanpassen van teksten en het beheren van de online shop. Daarom hebben we besloten om over te stappen naar WIX, een gebruiksvriendelijk platform dat gemakkelijk te beheren is.

Met WIX hebben we een mooie en overzichtelijke website gecreëerd die naadloos aansluit op de visie en stijl van The Dutch Pug Sisters. Een groot voordeel van WIX is dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is, zelfs voor mensen zonder enige ervaring in websitebeheer. Het biedt een breed scala aan tools en opties om de website volledig aan te passen aan de behoeften van de klant.

Daarnaast heeft WIX een uitstekende webshopfunctie die het beheren en bijhouden van de online shop eenvoudig en efficiënt maakt. We hebben ervoor gezorgd dat de eigenaar van The Dutch Pug Sisters nu gemakkelijk producten kan toevoegen, verwijderen en bijwerken zonder dat daarbij technische kennis vereist is.

We zijn erg blij met het eindresultaat van de website voor The Dutch Pug Sisters en we zijn ervan overtuigd dat het platform van WIX de perfecte keuze was voor deze klant. Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk platform om je website te beheren en je online shop te runnen, dan is WIX zeker een aanrader.

bottom of page