top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

ROEMER | HUISSTIJL UITINGEN

Soort project

Branding

Social Media

Templates

Bij Restaurant Roemer hebben we alle aspecten van hun visuele identiteit aangepakt, van het ontwerp van het briefpapier en visitekaartjes tot de creatie van prachtige cadeaubonnen. Het was belangrijk om de uitstraling van het restaurant te laten overeenkomen met hun culinaire kwaliteiten en gastvrije service. Onze ontwerpen hebben de essentie van Restaurant Roemer vastgelegd en zorgen ervoor dat klanten meteen een idee krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook templates gemaakt voor hun social media-kanalen en nieuwsbrief, waardoor het restaurant op consistente en professionele wijze kan communiceren met hun klanten. We wilden dat de berichten op elk platform zouden aansluiten op de uitstraling en het karakter van Restaurant Roemer, zodat hun boodschap op de juiste manier werd overgebracht.

Kortom, we hebben Restaurant Roemer geholpen om hun visuele identiteit tot leven te brengen, en hun merk op een consistente en aantrekkelijke manier te presenteren. Van het ontwerp van het briefpapier tot de templates voor social media, we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het restaurant er op zijn best uitziet en zijn klanten optimaal bedient.

bottom of page