top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

STICHTING WELZIJN VOOR DE HOND | LOGO EN WEBSITE

Website

Webdesign

Huisstijl

Logo en huisstijl

Wij zijn er trots op dat we het logo en de website hebben ontworpen voor Stichting Welzijn voor de Hond.

Onze aanpak is gericht op het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten en daarom hebben we ons bij het ontwerpen van het logo en de website laten inspireren door de kernwaarden van de stichting. Het resultaat is een logo dat krachtig en iconisch is, met het hart en de check als symbolen voor de missie van de Stichting Welzijn voor de Hond om kortsnuit honden te beschermen en te controleren op ademhalingsproblemen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van deze belangrijke doelstelling en we hopen dat ons werk zal helpen om het welzijn van deze honden te verbeteren.

De website hebben we ontworpen met een duidelijke structuur en intuïtieve navigatie, zodat je snel en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Bij Junglehouse geloven we dat creativiteit de sleutel is tot succes in de digitale wereld. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het ontwerpen van een reclamecampagne of het creëren van andere creatieve content, wij hebben de expertise en ervaring om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan dit goede doel en we hopen dat ons werk heeft geholpen om het welzijn van honden in Nederland te verbeteren. Als je geïnteresseerd bent in onze professionele diensten, neem dan gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen jouw merk te versterken en te laten groeien.

bottom of page