top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

'T PANTOFFELTJE | MENUKAART

Soort project

Grafisch ontwerp

Datum

Mei, 2023

Locatie

's-Hertogenbosch

Als grafisch ontwerpers zijn wij gepassioneerd om verhalen te vertellen door middel van visuele communicatie. En wat is er nu beter dan het ontwerpen van een menukaart voor een restaurant? De menukaart is het visitekaartje van het restaurant en een belangrijk onderdeel van de gastervaring. Toen 't Pantoffeltje in Den Bosch ons benaderde om hun menukaarten te vernieuwen, waren wij dan ook meteen enthousiast.

De uitdaging was om de verschillende losse menukaarten te bundelen tot één overzichtelijk geheel. Wij wilden een ontwerp creëren dat niet alleen informatief was, maar ook de culinaire creaties van het restaurant tot leven bracht. Door middel van stijlvolle typografie en leuke illustraties van pantoffels is de menukaart nu een kunstwerk op zich geworden.

Maar daar bleef het niet bij. Om de presentatie van de menukaart compleet te maken, hebben we ervoor gekozen om deze te presenteren op een houten plankje waarin het logo van 't Pantoffeltje is gegrafeerd. Dit geeft de menukaart niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar het draagt ook bij aan de merkbeleving van het restaurant.

Met trots presenteren wij dan ook onze nieuwste creatie: de overzichtelijke en prachtig ontworpen menukaart voor 't Pantoffeltje in Den Bosch. We hopen dat onze ontwerp bijdraagt aan een nog betere gastervaring en dat de gerechten op de kaart nog beter tot hun recht komen.

bottom of page