top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

KEY OF LIFE | EXPOSITIE EN MAGAZINE

Soort project

Expositie

Datum

November, 2020

De reizende expositie 'The Key of Life' is een uniek project dat het verhaal volgt van 11 echte 'helden' die elk hun eigen succesvolle pad hebben bewandeld en een passie delen voor het behoud van water, omdat er immers geen leven mogelijk is zonder water. Deze helden delen via hun levensverhalen tips en inzichten om anderen te helpen bij hun eigen zoektocht naar succes. Een rode draad in hun denken is de kracht van kunst om een positieve invloed op de wereld te hebben en om onze eigen mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Bij 'The Key of Life' draait alles om het bieden van antwoorden en inspiratie aan bezoekers, waarbij kunstwerken tentoongesteld worden van gevestigde kunstenaars die hun succes hebben bereikt. Tijdens de expositie worden interviews met de helden getoond, waardoor bezoekers nog dieper inzicht krijgen in hun persoonlijke reis naar succes.

Deze creatieve uitdaging hebben we samen aangepakt met andere getalenteerde bureaus en een ervaren copywriter. Door deze samenwerking zijn we tot een prachtig resultaat gekomen dat we trots kunnen presenteren aan ons publiek.

'The Key of Life' is een project waar wij met passie aan hebben gewerkt en we zijn verheugd om te zien dat het te beleven is in het Biesbosch MuseumEiland. Voor meer informatie over dit bijzondere project, bezoek onze website: key-of-life.nl.

bottom of page