top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

SONJA DE JONGH INKPAINTING | FLYER

Soort project

Flyer

Bij Junglehouse zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om onze creativiteit te laten zien. Zo hebben we onlangs een project afgerond voor Sonja de Jongh, een getalenteerde kunstenaar die zich richt op het maken van prachtige inktportretten. Sonja wilde graag een flyer hebben om haar kunst te promoten en Junglehouse was meer dan bereid om haar hierbij te helpen.

Onze aanpak was om de prachtige kunstwerken van Sonja te laten spreken en tegelijkertijd haar artistieke stijl en persoonlijkheid te weerspiegelen in het ontwerp van de flyer. We hebben gebruik gemaakt van haar eigen inktportretten en hebben deze gecombineerd met een elegante typografie die de flyer een modern en toch klassiek gevoel gaf.

Het resultaat was een prachtige flyer die de aandacht trok van potentiële klanten en fans van Sonja's werk. De flyer heeft geholpen om haar werk te promoten en heeft geleid tot meer bekendheid en verkoop van haar kunstwerken.

Bij Junglehouse geloven we dat elk project uniek is en een eigen benadering vereist. We streven er altijd naar om de persoonlijkheid en het unieke karakter van onze klanten te laten zien in ons ontwerpwerk. Of het nu gaat om het ontwerpen van een flyer, website of branding campagne, ons team van ervaren ontwerpers zorgt ervoor dat elk project opvalt en het gewenste effect heeft.

Als je op zoek bent naar een creatief ontwerp voor jouw merk of bedrijf, neem dan gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen je visie tot leven te brengen.

bottom of page