top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

EXPOSITIE ONTWERP

Soort project

Expositie, ruimtelijk ontwerp

Als ruimtelijk ontwerper heeft Paul jarenlange ervaring in het ontwerpen van interactieve expositieruimtes. Hij werkt met passie en creativiteit aan elk project om zo de ideale beleving voor bezoekers te creëren. Door zijn ervaring weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de ruimtelijke omgeving af te stemmen op de boodschap van de expositie. Daarom werkt hij graag met 3D-ontwerpen in SketchUp, om zo een visueel aantrekkelijk ontwerp te creëren dat volledig op maat is gemaakt voor het Biesbosch Museum.

Met behulp van deze 3D-ontwerpen kan Paul elk aspect van de expositieruimte tot in detail uitwerken en visueel presenteren aan de opdrachtgever. Dit stelt hem in staat om nauw samen te werken met de opdrachtgever en de expositie op maat te maken voor de specifieke wensen en eisen. Paul is toegewijd aan het creëren van een interactieve en onvergetelijke ervaring voor bezoekers en werkt hard om zijn ontwerpen zo realistisch en aantrekkelijk mogelijk te maken.

Met Paul als ruimtelijk ontwerper bent u verzekerd van een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie over zijn diensten.

bottom of page