top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

BEAU RISICO | LOGO EN WEBSITE

Soort project

Website / Logo / Huisstijl

Datum

Januari, 2023

Als ontwerpbureau zijn wij trots dat wij het merk Beau Risico hebben mogen voorzien van een visuele identiteit die zowel professioneel als modern is. Met behulp van de kleuren rood en blauw hebben we een sterk en herkenbaar beeldmerk gecreëerd, dat opvalt tussen de concurrentie. De kleuren rood en blauw zijn niet subtiel gebruikt, maar juist knallend en onderscheidend.

Het visitekaartje van Beau Risico sluit naadloos aan op het logo en straalt dezelfde stijlvolle eenvoud uit. Het ontwerp is een combinatie van moderne flair en zakelijke eenvoud, waardoor het de kernwaarden van het bedrijf perfect communiceert.

De website van Beau Risico is ook ontworpen in dezelfde stijl en kleuren als het logo en visitekaartje. Het resultaat is een frisse en moderne website die uitnodigt om verder te klikken en die het vertrouwen van de bezoeker wint.

Door het logo, visitekaartje en website te ontwerpen in dezelfde stijl, hebben wij het merk van Beau Risico een professionele, samenhangende uitstraling gegeven die niet alleen opvalt, maar ook de betrouwbaarheid en kwaliteit van het bedrijf uitstraalt.

bottom of page