top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

BE/NOVA | HUISSTIJL

Soort project

Corporate Identity

Datum

Juli, 2020

Als branding specialisten hebben we het voorrecht gehad om Be Nova te helpen bij het ontwerpen van hun merkidentiteit. Het was een uitdagende maar ook zeer bevredigende opdracht waar we onze creativiteit volledig konden benutten. We hebben samen met de klant de kernwaarden en visie van Be Nova besproken en vertaald naar een visueel concept dat hun boodschap perfect overbrengt.

Een van de hoogtepunten van dit project was het ontwerpen van het Be Nova logo, waarbij we speelden met verschillende lettertypen en kleuren om een uniek en herkenbaar logo te creëren. Daarnaast hebben we ook de huisstijl elementen ontworpen, zoals visitekaartjes en briefpapier, die aansluiten op het visuele concept.

Het was belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat de branding van Be Nova consistent was op alle kanalen, dus hebben we ook templates gemaakt voor social media en de nieuwsbrief. Dit zorgt ervoor dat Be Nova een consistente en professionele uitstraling heeft op alle touchpoints met hun klanten.

We zijn trots op het eindresultaat van deze opdracht en we zijn ervan overtuigd dat de branding die we hebben ontworpen Be Nova zal helpen om hun doelen te bereiken en zich te onderscheiden in de markt. Als je op zoek bent naar een branding specialist die je kan helpen bij het ontwikkelen van een unieke en effectieve merkidentiteit, neem dan contact met ons op.

bottom of page